Uw Liebherr side by side kopen met Laagste Prijsgarantie, Gratis Thuisbezorging en Installatie doet u bij Koelen & Vriezen.

Gratis installatie Liebherr side by side in Nederland

Gratis installatie Liebherr side by side

Woont u in Nederland, dan wordt uw vrijstaande Liebherr side by side koelkast kosteloos geïnstalleerd. Woont u in België, dan is de prijs op aanvraag.

Showroom Liebherr side by side

Showrooms

Om een indruk te krijgen van de grote en de mogelijkheden van een Liebherr side by side kunt u terecht op de volgende plaatsen:

Nederland op werkdagen Maandag t/m Vrijdag van 09.00 - 16.30 uur
Buram Elektro (importeur Nederland)
Handelsweg 30
1422 DW Uithoorn

Nederland/België op werkdagen Maandag t/m Zaterdag van 09.00 - 18.00 uur
Verhagen Elektroservice
Steenslag 5
5551 MC Bladel

België op werkdagen van Maandag t/m Vrijdag 10.00 - 12.00 uur en 14.00 - 16.00 uur
Cinem NV (importeur België)
Assesteenweg 117/5
B-1740 Ternat

Liebherr side by side met laagste prijsgarantie

Hoe komt Koelen & Vriezen aan de laagste prijs van Nederland/België?

Koelen & Vriezen kan de laagste prijs maken van Nederland en België voor uw Liebherr side by side omdat we:

 • Alleen Liebherr apparatuur verkopen
 • Onze voorraden geoptimaliseerd hebben
 • Een efficiënt en milieuvriendelijk logistiek proces hebben
 • Klanten hebben die voor de levering met iDeal betalen
 • Vindbaar zijn via het internet
 • Geen betaalde advertenties plaatsen
 • Niet betalen voor vergelijkingsites
 • Geen kosten hebben voor creditcard maatschappijen
 • Geen mobiele pinautomaten en bijbehorende administratie hebben

Misleiding via vergelijkingsites en BOL.com

Gaat u online prijzen vergelijken en u zou een lagere prijs tegenkomen, dan is het belangrijk dat u zich realiseert dat Koelen & Vriezen de laagste prijs heeft voor het totaalpakket. Een lagere prijs houdt in dat uw Liebherr side by side niet bij de Nederlandse importeur vandaan komt. Hierdoor heeft u geen volledige garantie en dient u deze te claimen in het land van herkomst. Over het algemeen is dit Polen.

Wat houdt de Laagste Prijsgarantie in?

Wij controleren kosteloos voor u of de lager aangeboden prijs en garantievoorwaarden komen van een 'echte' Nederlandse dealer. Helaas is dit sowieso niet het geval bij de onderstaande leveranciers. Vindt u binnen twee weken na uw aankoop een lagere prijs online voor uw Liebherr side by side bij een 'echte' Nederlandse dealer, dan betaalt Koelen & Vriezen het verschil terug. De veronderstelde betere prijs moeten we online kunnen verifiëren.

Dubieuze leveranciers

Volgende leveranciers zijn géén dealer bij de Nederlandse importeur:

 • Etrona.nl
 • Art & Craft
 • Yokapi (o.a. via Bol.com)
 • ACW Electronics
 • Persoons.be (o.a. via Bol.com)

De bovenstaande leveranciers komen tevens voor op vergelijkingsites:

 • Beslist.nl
 • Bestekeus.nl
 • Kieskeurig.nl

Liebherr side by side algemene en technische informatie

Technische informatie

U dient voor elke Liebherr side by side koelkast twee vrije stopcontacten te voorzien en wenst u de geïntegreerde icemaker (voor ijsblokjes) te gebruiken, dan is een wateraansluiting noodzakelijk. Liebherr side by sides bestaan uit twee gekoppelde koel- en vriesapparaten. Er zijn nu ook Liebherr side by side koelkasten beschikbaar met Blue Performance.

Blue Performance

Met de Blue Performance techniek laat Liebherr uw side by side de warmte afvoeren via de onderzijde van uw side by side. Dit in tegenstelling waarbij de warmte langs de achterzijde wordt afgevoerd. Hierdoor wint u in de koel- en vriescompartimenten 3,5 cm aan diepte wat voor u extra opslagmogelijkheden beidt.

Liebherr biofresh brochureAlle Liebherr side by side koelkasten zijn voorzien van de BioFreshtechologie op de SBES 7252 Premium en de SICN 3356 Premium na. Om het effect van de BioFresh safe in Liebherr side by side koelkasten duidelijk te maken, kunkoel best vergelijken met een gewone groentelade. Het Compententiecentrum fruitteelt Bodensee en het Duitse instituut voor wetenschappelijk voedingsonderzoek hebben het effect onderzocht. De resultaten spreken in het voordeel van BioFresh. Alleen al het vitamine C gehalte ligt 92% hoger. Bij sommige levensmiddelen wordt zelfs een toename het van het vitamine C-gehalte waargenomen. Het behoud van gewicht tijdens het bewaren wordt gemiddeld 68,3% en ook het snijafval neemt aanmerkelijk af.

Langer vers met BioFresh

Voor een algeheel welzijn adviseren voedingsdeskundigen een eenvoudig recept, namelijk: Gezond Eten. De natuur voorziet in een compleet spectrum van vitale stoffen: vitamines, mineralen en koolhydraten zorgen voor energie, conditie en bovendien een goed humeur. Bij de juiste temperatuur en luchtvochtigheidsgraad houden levensmiddelen de gezonde vitaminen en lekkere smaak zo lang mogelijk vast. De BioFresh technologie van Liebherr zorgt voor een extreem lange houdbaarbeid en levert een bijdrage aan de levenskwaliteit.

BioFreshPlus

In de Liebherr SBSes 7165 side by side heeft u ook nog een BioFreshPlus lade, of safe genoemd. Hierin kunt u specifiek voor bepaalde levensmiddelen andere instellingen opgeven. In de BioFreshPlus lade kunt u het ideale bewaarklimaat creëren voor verschillende levensmiddelen: -2°C met een lage luchtvochtigheidsgraad voor verse vis, 0°C met lage luchtvochtigheidsgraad voor vlees en zuivelproducten, een hoge luchtvochtigheidsgraad voor groente en fruit. +6°C met hoge luchtigheidsgraad voor zuidvruchten. De BioFreshPlus lade twee extra temperatuurinstellingen ten opzichte van de standaard BioFresh laden. De bewaartijd voor vis en zeevruchten wordt bij een temperatuur van -2°C in vergelijking met een bewaartemperatuur van 0°C nog langer.

Techniek

Mogelijk wilt u weten hoe Liebherr in staat is om de extra bewaartijd te realiseren in uw side by side. BioFresh bestaat sinds 1992 waarbij de DrySafe is gemaakt voor het bewaren van vlees, vis en zuivelproducten. Groenten en fruit worden het beste bewaard in de vochtige HydroSafe. In het koeldeel is de achterwand iets naar voren geplaatst. Hierdoor ontstaat er ruimte tussen de achterwand en de verdamperplaat. In de achterwand van het koeldeel is een ventilator geïnstalleerd die lucht uit het koeldeel aanzuigt. De lucht uit het koeldeel wordt tussen de achterwand en de verdamperplaat naar beneden gevoerd waar het extra koeling en vocht vanaf de verdamperplaat meeneemt. Deze extra koude en vochtige lucht wordt langs de BioFresh lades gevoerd. Afhankelijk de lade en de gekozen instelling (de luchtvochtigheidsgraad kan uw eigen wens worden ingesteld) wordt de het vocht wel of niet vastgehouden. Zeer geavanceerde state of the art elektronica houdt de temperatuur continu net boven de 0°C zodat uw levensmiddelen niet bevriezen.

 

NoFrost

Liebherr side by side koelkasten zijn uitgerust met de NoFrost techniek. Dit zorgt ervoor dat u het vriesdeel niet meer hoeft te ontdooien.

UK
Ook in het Verenigd Koninkrijk verkopen we de Liebherr side by side apparatuur, daar wordt dit Liebherr side by side fridge freezer genoemd.

 

 
Resultaten 1 - 9 van 9

Side by side

Liebherr SBSes 8663 Premium

2 deuren, A+++, 121 cm breed

Adviesverkoopprijs Liebherr: € 3599,00

Liebherr SBSes 8486 PremiumPlus

2 deuren, A+++, 121 cm breed

Adviesverkoopprijs Liebherr: € 4299,00
Adviesverkoopprijs Liebherr: € 2899,00

Liebherr SBSes 7353 Premium

3 deuren, A++, IceMaker, 121 cm breed

Adviesverkoopprijs Liebherr: € 3999,00

Liebherr SBSes 7165 PremiumPlus

3 deuren, A+, IceMaker, 121 cm breed

Adviesverkoopprijs Liebherr: € 5399,00
Adviesverkoopprijs Liebherr: € 2499,00

Liebherr SBSbs 8673 Premium vrijstaande side by side

2 deuren, A+++, IceMaker, 121 cm breed

Adviesverkoopprijs Liebherr: € 3999,00

Liebherr SBSbs 7353 Premium

3 deuren, A++, IceMaker, 121 cm breed

Adviesverkoopprijs Liebherr: € 4199,00

Liebherr SBS 7242 Comfort

2 deuren, A++, Comfort, 121 cm breed

Adviesverkoopprijs Liebherr: € 2199,00

Contact:

  085 - 027 00 13 (NL)

  078 - 48 51 57 (BE)

Uw voordelen:

 Laagste Prijsgarantie

 Gratis Levering

 Afvoer Oude Toestel

Showroom:

Maandag t/m Zaterdag
van 08.30 tot 18.00 uur
Steenslag 5, 5551 MC Bladel


betaalmogelijkheden