Uw Liebherr side by side koelkast (vrijstaand) met Laagste Prijsgarantie, Gratis Thuisbezorging en Installatie koopt u bij Koelen & Vriezen. Er zeven vrijstaande Liebherr side by side koelkasten.

Showroom Liebherr side by side

Liebherr side by side showroom voor Nederland en België

Koelen & Vriezen, Verhagen Elektroservice, Steenslag 5, 5551 MC Bladel (NL) (Maandag t/m Zaterdag 09.00 - 18.00 uur){tab Inbouw Liebherr side by side}Een inbouw Liebherr side by side kunt u niet kopen via Koelen & Vriezen. Dit zijn feitelijk twee losse inbouwapparaten die door uw keukenleverancier worden geleverd.

Liebherr side by side info

Liebherr side by side algemene en technische informatie

U dient voor elke Liebherr side by side koelkast twee vrije stopcontacten te voorzien en wenst u de geïntegreerde icemaker (voor ijsblokjes) te gebruiken, dan is een wateraansluiting noodzakelijk. Liebherr side by sides bestaan uit twee gekoppelde koel- en vriesapparaten. Er zijn nu ook Liebherr side by side koelkasten beschikbaar met Blue Performance.

Blue Performance

Met de Blue Performance techniek laat Liebherr uw side by side de warmte afvoeren via de onderzijde van uw side by side. Dit in tegenstelling waarbij de warmte langs de achterzijde wordt afgevoerd. Hierdoor wint u in de koel- en vriescompartimenten 3,5 cm aan diepte wat voor u extra opslagmogelijkheden beidt.

Liebherr biofresh brochureAlle Liebherr side by side koelkasten zijn voorzien van de BioFreshtechologie op de SBES 7252 Premium en de SICN 3356 Premium na. Om het effect van de BioFresh safe in Liebherr side by side koelkasten duidelijk te maken, kunkoel best vergelijken met een gewone groentelade. Het Compententiecentrum fruitteelt Bodensee en het Duitse instituut voor wetenschappelijk voedingsonderzoek hebben het effect onderzocht. De resultaten spreken in het voordeel van BioFresh. Alleen al het vitamine C gehalte ligt 92% hoger. Bij sommige levensmiddelen wordt zelfs een toename het van het vitamine C-gehalte waargenomen. Het behoud van gewicht tijdens het bewaren wordt gemiddeld 68,3% en ook het snijafval neemt aanmerkelijk af.

Langer vers met BioFresh

Voor een algeheel welzijn adviseren voedingsdeskundigen een eenvoudig recept, namelijk: Gezond Eten. De natuur voorziet in een compleet spectrum van vitale stoffen: vitamines, mineralen en koolhydraten zorgen voor energie, conditie en bovendien een goed humeur. Bij de juiste temperatuur en luchtvochtigheidsgraad houden levensmiddelen de gezonde vitaminen en lekkere smaak zo lang mogelijk vast. De BioFresh technologie van Liebherr zorgt voor een extreem lange houdbaarbeid en levert een bijdrage aan de levenskwaliteit.

BioFreshPlus

In de Liebherr SBSes 7165 side by side heeft u ook nog een BioFreshPlus lade, of safe genoemd. Hierin kunt u specifiek voor bepaalde levensmiddelen andere instellingen opgeven. In de BioFreshPlus lade kunt u het ideale bewaarklimaat creëren voor verschillende levensmiddelen: -2°C met een lage luchtvochtigheidsgraad voor verse vis, 0°C met lage luchtvochtigheidsgraad voor vlees en zuivelproducten, een hoge luchtvochtigheidsgraad voor groente en fruit. +6°C met hoge luchtigheidsgraad voor zuidvruchten. De BioFreshPlus lade twee extra temperatuurinstellingen ten opzichte van de standaard BioFresh laden. De bewaartijd voor vis en zeevruchten wordt bij een temperatuur van -2°C in vergelijking met een bewaartemperatuur van 0°C nog langer.

Techniek

Mogelijk wilt u weten hoe Liebherr in staat is om de extra bewaartijd te realiseren in uw side by side. BioFresh bestaat sinds 1992 waarbij de DrySafe is gemaakt voor het bewaren van vlees, vis en zuivelproducten. Groenten en fruit worden het beste bewaard in de vochtige HydroSafe. In het koeldeel is de achterwand iets naar voren geplaatst. Hierdoor ontstaat er ruimte tussen de achterwand en de verdamperplaat. In de achterwand van het koeldeel is een ventilator geïnstalleerd die lucht uit het koeldeel aanzuigt. De lucht uit het koeldeel wordt tussen de achterwand en de verdamperplaat naar beneden gevoerd waar het extra koeling en vocht vanaf de verdamperplaat meeneemt. Deze extra koude en vochtige lucht wordt langs de BioFresh lades gevoerd. Afhankelijk de lade en de gekozen instelling (de luchtvochtigheidsgraad kan uw eigen wens worden ingesteld) wordt de het vocht wel of niet vastgehouden. Zeer geavanceerde state of the art elektronica houdt de temperatuur continu net boven de 0°C zodat uw levensmiddelen niet bevriezen.

 

NoFrost

Liebherr side by side koelkasten zijn uitgerust met de NoFrost techniek. Dit zorgt ervoor dat u het vriesdeel niet meer hoeft te ontdooien.

 

Offerte Liebherr side by side

Offerte aanvragen

Een offerte aanvragen voor een Liebherr side by side koelkast via Koelen & Vriezen kunt u doen op twee manieren. U kunt op de productpagina van uw voorkeur klikken op de button 'Offerte Aanvragen'.

Binnen 3 werkuren ontvangt u uw offerte voor uw Liebherr side by side.

Bestellen

U kunt de bestelling van uw Liebherr side by side koelkast(en) per e-mail bevestigen. Vervolgens ontvangt u van onze boekhouder een iDeal- , MisterCash betaallink of proforma factuur.

Levering

Na ontvangst van uw betaling neemt een medewerker van Koelen & Vriezen contact met u op om de levering (en installatie van uw vrijstaande) in te plannen.

Meer informatie

Wenst u meer productinformatie over Liebherr side by side koelkasten, dan kunt u klikken op de onderstaande productafbeeldingen.

Resultaten 1 - 7 van 7

Side by side

Liebherr SBSes 7165 PremiumPlus vrijstaande side by side

3 deuren, A+, PremiumPlus, 121 cm breed

Adviesverkoopprijs Liebherr: € 5399,00

Liebherr SBSbs 7353 Premium vrijstaande side by side

3 deuren, A++, Premium, 121 cm breed

Adviesverkoopprijs Liebherr: € 4199,00

Liebherr SBSbs 8673 Premium vrijstaande side by side

2 deuren, A+++, Premium, 121 cm breed

Adviesverkoopprijs Liebherr: € 3999,00

Liebherr SBSes 7353 Premium vrijstaande side by side

3 deuren, A++, Premium, 121 cm breed

Adviesverkoopprijs Liebherr: € 3999,00

Liebherr SBSes 8663 Premium vrijstaande side by side

2 deuren, A+++, Premium, 121 cm breed

Adviesverkoopprijs Liebherr: € 3599,00

Liebherr SBSef 7242 Comfort vrijstaande side by side

2 deuren, A++, Comfort, 121 cm breed

Adviesverkoopprijs Liebherr: € 2499,00

Liebherr SBS 7242 Comfort vrijstaande side by side

2 deuren, A++, Comfort, 121 cm breed

Adviesverkoopprijs Liebherr: € 2199,00

Contact:

  085 - 027 00 13 (NL)

  078 - 48 51 57 (BE)

Uw voordelen:

 Laagste Prijsgarantie

 Gratis Levering

 Afvoer Oude Toestel

Showroom:

Maandag t/m Zaterdag
van 08.30 tot 18.00 uur
Steenslag 5, 5551 MC Bladel


betaalmogelijkheden