Uw Liebherr koelkast met Laagste Prijsgarantie en Gratis Thuisbezorging koopt u in Nederland en België bij Koelen & Vriezen. Het assortiment koelkasten van Liebherr is zeer uitgebreid, daarom hebben we bij Koelen & Vriezen besloten om alleen het vrijstaande topsegement aan te bieden via de de website. Voordat u een definitieve keuze maakt voor een Liebherr koelkast is het aan te raden om u te verdiepen in de BluePerformance en BioFresh technieken. Bent u op zoek naar twee elkaar gekoppelde koel- of vriestoestellen, dan kunt u ook kijken in het Liebherr side by side assortiment.

Productoverzicht Liebherr koelkasten

Productoverzicht

In het onderstaande overzicht heeft u overzicht van het topsegment vrijstaande Liebherr koelkasten. U kunt heel snel op basis van uw wensen een product selecteren en hiervoor een offerte aanvragen.

Showroom Liebherr koelkasten

Showrooms

Om een indruk te krijgen van de grote en de mogelijkheden van een Liebherr side by side kunt u terecht op de volgende plaatsen:

Nederland op werkdagen Maandag t/m Vrijdag van 09.00 - 16.30 uur
Buram Elektro (importeur Nederland)
Handelsweg 30
1422 DW  Uithoorn

Nederland/België op werkdagen Maandag t/m Zaterdag van 09.00 - 18.00 uur
Verhagen Elektroservice 
Steenslag 5
5551 MC Bladel

België op werkdagen van Maandag t/m Vrijdag 10.00 - 12.00 uur en 14.00 - 16.00 uur
Cinem NV (importeur België)
Assesteenweg 117/5
B-1740 Ternat

Inbouw Liebherr koelkast

Inbouw

Een inbouw Liebherr side by side kunt u niet kopen via Koelen & Vriezen. Dit zijn feitelijk twee losse inbouwapparaten die door uw keukenleverancier worden geleverd.

Laagste prijsgarantie voor uw Liebherr koelkast

Laagste prijsgarantie

Bij Koelen & Vriezen krijgt u niet alleen advies over elke Liebherr koelkast, maar krijgt u ook de Laagste Prijsgarantie. Vindt op het internet in Nederland of België binnen twee weken na uw aankoop via Koelen & Vriezen een gelijkwaardige aanbieding (voor het totaalpakket), dan betaalt Koelen & Vriezen het verschil terug. Let op dat uw 'Appels met Appels' vergelijkt bij de aanschaf van uw Liebherr koelkast.

BioFresh Liebherr koelkast

BioFresh

Liebherr biofresh brochureDiverse Liebherr koelkasten zijn voorzien van de BioFreshtechologie. Om het effect van de BioFresh safe duidelijk te maken, kunnen we dit het best vergelijken met een gewone groentelade. Het Compententiecentrum fruitteelt Bodensee en het Duitse instituut voor wetenschappelijk voedingsonderzoek hebben het effect onderzocht. De resultaten spreken in het voordeel van BioFresh. Alleen al het vitamine C gehalte ligt 92% hoger. Bij sommige levensmiddelen wordt zelfs een toename het van het vitamine C-gehalte waargenomen. Het behoud van gewicht tijdens het bewaren wordt gemiddeld 68,3% en ook het snijafval neemt aanmerkelijk af. 

Langer vers met BioFresh
Voor een algeheel welzijn adviseren voedingsdeskundigen een eenvoudig recept, namelijk: Gezond Eten. De natuur voorziet in een compleet spectrum van vitale stoffen: vitamines, mineralen en koolhydraten zorgen voor energie, conditie en bovendien een goed humeur. Bij de juiste temperatuur en luchtvochtigheidsgraad houden levensmiddelen de gezonde vitaminen en lekkere smaak zo lang mogelijk vast. De BioFresh technologie van Liebherr zorgt voor een extreem lange houdbaarbeid en levert een bijdrage aan de levenskwaliteit.

BluePerformance:
Een Liebherr koelkast is altijd voorzien van de laatste nieuwe technieken aangezien Liebherr de trendsetter is. Zo ook met de BluePerformance-techniek. Een standaard koelkast voert de warmte die wordt onttrokken weg via de achterzijde en de bovenkant. Hierdoor is het noodzakelijk om ruimte te voorzien aan de achterzijde van de koelkast. Liebherr heeft dit ondervangen door bij de Liebherr koelkasten met BluePerformance techniek de warmte af te voeren via de onderzijde van de koelkast. Uw voordeel is dat u meer diepte heeft in uw Liebherr koelkast, waardoor u met minder fysieke ruimte meer opslagcapaciteit krijgt.

Techniek:
Mogelijk wilt u weten hoe uw Liebherr koelkast in staat is om de extra bewaartijd te realiseren. BioFresh bestaat sinds 1992 waarbij de DrySafe is gemaakt voor het bewaren van vlees, vis en zuivelproducten. Groenten en fruit worden het beste bewaard in de vochtige HydroSafe. In het koeldeel is de achterwand iets naar voren geplaatst. Hierdoor ontstaat er ruimte tussen de achterwand en de verdamperplaat. In de achterwand van het koeldeel is een ventilator geïnstalleerd die lucht uit het koeldeel aanzuigt. De lucht uit het koeldeel wordt tussen de achterwand en de verdamperplaat naar beneden gevoerd waar het extra koeling en vocht vanaf de verdamperplaat meeneemt. Deze extra koude en vochtige lucht wordt langs de BioFresh lades gevoerd. Afhankelijk de lade en de gekozen instelling (de luchtvochtigheidsgraad kan uw eigen wens worden ingesteld) wordt de het vocht wel of niet vastgehouden. Zeer geavanceerde state of the art elektronica houdt de temperatuur continu net boven de 0°C zodat uw levensmiddelen niet bevriezen.

Wilt u een prijsopgave ontvangen voor een Liebherr koelkast kunt u dit doen via de productpagina.

Garantie Liebherr koelkasten

Garantie

Liebherr in Nederland hanteert twee verschillende garantievormen voor huishoudelijke toestellen waar ook de koelkasten onder vallen. Bij een vrijstaande koelkast heeft u 2 jaar volledige garantie (in Nederland en 5 jaar op de compressor).

De garantie wordt in Nederland uitgevoerd door service medewerkers van de Nederlandse Liebherr importeur Buram Elektro B.V. te Uithoorn. De garantie wordt in België uitgevoerd door service medewerkers van de Belgische Liebherr importeur Cinem N.V. te Ternat.

FAQ Liebherr koelkasten

Veel gestelde vragen

Beste koelkast:
Sommige mensen tikken in Google 'beste koelkast'. Onder beste koelkast kunt u verstaan de beste van kwaliteit, maar ook het meeste energiezuinig of met de langste levensduur. Liebherr produceert sinds 1959 koelkasten. Innovatie is de kracht van Liebherr om voorop te kunnen lopen in een concurrerende markt. Diverse concurrenten maken gebruik van de patenten van Liebherr of laten volledige koelkasten door Liebherr maken. Enige details worden aangepast, zodat de consument dit niet direct in de gaten heeft.

Design koelkast:
Bent u op zoek naar een design koelkast, dan bent u bij Liebherr aan het juiste adres. Design wordt speciaal vermeld in de vrijstaande brochure. Wat voor Liebherr standaard koelkast is, zal door andere fabrikanten worden aangeduid als design koelkast. Over het algemeen heeft een design koelkast een behuizing van edelstaal, blacksteel met en zonder glazen paneel op de deur. 

Dubbeldeurs koelkast:
Met een dubbeldeurs koelkast kunnen diverse koelkasten worden aangeduid. Dubbeldeurs kan een koel vriescombinatie zijn met twee deuren boven elkaar. Een koelkast met een 'French door' heeft twee smalle deuren in één behuizing of een side by side waarbij twee koel/-vriesapparaten worden gekoppeld en de deuren in het midden sluiten. 

Energiezuinige koelkast:
Liebherr is de fabrikant van de 'Energiezuinige koelkast' bij uitstek. Liebherr is trendsetter waar het gaat om de ontwikkeling van de meest energiezuinige koelkast. Elke energiezuinige koelkast heeft een A+++ energielabel. Liebherr heeft koelkasten die eigenlijk een A++++ of A+++++ label moeten krijgen. De energielabels met betrekking tot de energiezuinige koelkast en andere huishoudapparaten worden verstrekt door de EU. Helaas voor Liebherr zijn deze nog niet officieel toegekend.

Gekleurde koelkasten:
Er is trend gaande van gekleurde koelkasten. Zwart, AdvocadoGreen, WaterBlue, FireRed en wit zijn de voorkomende kleuren bij de gekleurde koelkasten. 

Grote koelkast:
Wanneer u op zoek bent naar een grote koelkast, dan bedoelt u waarschijnlijk een grote koelkast zonder diepvriesruimte. Als u naar een grote koelkast op zoek bent met een grote diepvriesruimte, dan bent u op zoek naar een koel vriescombinatie. Het mooie van deze 'koelkasten', deze zij beschikken over twee thermostaten. Een grote koelkast kunt u bij Liebherr krijgen in een vrijstaand en inbouw model.

Grote koelkast zonder vriesvak:
Een grote koelkast zonder vriesvak wordt vaak een 'koeler' genoemd. Een grote koelkast zonder vriesvak kunt u bij Liebherr krijgen met een zonder BioFresh. Een grote koelkast zonder vriesvak kunt u kopen in een vrijstaande en inbouw variant.

Kleine koelkast:
Kan ik bij Liebherr een kleine koelkast kopen? Deze vraag krijgen we regelmatig te horen. Een kleine koelkast is een relatieve vraag. De definitie van een kleine koelkast is niet voor iedereen hetzelfde.

Koelkast 90 cm:
Met de zoekterm 'koelkast 90 cm' gaat u niet veel Liebherr koelkasten vinden. Had u in plaats van ' koelkast 90 cm' het getal 75 gebruikt, dan heeft u meer kans. U komt dan uit bij diverse koel vriescombinaties. De enige koel vriescombinatie die in de buurt van de 90 komt is er één met een French door. De breedte is 91 cm van de Liebherr CBNes 6252 PremiumPlus. Aanvankelijk is dit apparaat ontwikkeld voor de Amerikaanse markt. Heeft u de ruimte, dan raden we aan om een Liebherr side by side koelkast te kopen.

Koelkast met glazen deur:
Een koelkast met glazen deur heb je alleen in een side by side uitvoering waar een wijnklimaatkast is ingebouw (Liebherr SBSes 7165). Bedoelt u een koelkast of een koel vriescombinatie met een glazen paneel op de deur dan bestaat dit ook in het Liebherr assortiment. Deze glasplaten kunnen in het zwart en wit worden uitgevoerd.

Koelkast online kopen:
Een koelkast online kopen kunt u bij Koelen & Vriezen. Op basis van uw offerte-aanvraag nemen we altijd even telefonisch contact op waarbij we een paar praktische vragen stellen. Gaat u een koelkast online bestellen, dan is het belangrijk dat u zeker weet dat uw koelkast wordt geleverd in samenwerking met de Nederlandse importeur. Wilt u een koelkast online kopen en vooraf bij de Liebherr importeur in Nederland (Buram) controleren of Koelen & Vriezen een betrouwbare dealer is, dan kunt u ons dealernummer: 3030802 doorgeven.

Koelkast RVS:
De term 'koelkast RVS' wordt vooral in Nederland gebruikt. Men bedoelt met een 'koelkast RVS' eigenlijk een koelkast die is gemaakt van edelstaal.

Geen record gevonden

Koelkast

Contact:

  085 - 027 00 13 (NL)

  078 - 48 51 57 (BE)

Uw voordelen:

 Laagste Prijsgarantie

 Gratis Levering

 Afvoer Oude Toestel

Showroom:

Maandag t/m Zaterdag
van 08.30 tot 18.00 uur
Steenslag 5, 5551 MC Bladel


betaalmogelijkheden