Uw Liebherr koel/vriescombinatie kopen met Laagste Prijsgarantie, Advies en Gratis Thuisbezorging doet u bij Koelen & Vriezen. 

Showroom Liebherr koel/vriescombinaties

Showrooms

Om een indruk te krijgen van de grote en de mogelijkheden van een Liebherr koel/vriescombinatie kunt u terecht op de volgende plaatsen:

Nederland op werkdagen Maandag t/m Vrijdag van 09.00 - 16.30 uur
Buram Elektro (importeur Nederland)
Handelsweg 30
1422 DW Uithoorn

Nederland/België op werkdagen Maandag t/m Zaterdag van 09.00 - 18.00 uur
Verhagen Elektroservice
Steenslag 5
5551 MC Bladel

België op werkdagen van Maandag t/m Vrijdag 10.00 - 12.00 uur en 14.00 - 16.00 uur
Cinem NV (importeur België)
Assesteenweg 117/5
B-1740 Ternat

Liebherr koel/vriescombinatie met laagste prijsgarantie

Hoe komt Koelen & Vriezen aan de laagste prijs van Nederland/België?

Koelen & Vriezen kan de laagste prijs maken van Nederland en België voor uw Liebherr koel/vriescombinatie omdat we:

 • Alleen Liebherr apparatuur verkopen
 • Onze voorraden geoptimaliseerd hebben
 • Een efficiënt en milieuvriendelijk logistiek proces hebben
 • Klanten hebben die voor de levering met iDeal betalen
 • Vindbaar zijn via het internet
 • Geen betaalde advertenties plaatsen
 • Niet betalen voor vergelijkingsites
 • Geen kosten hebben voor creditcard maatschappijen
 • Geen mobiele pinautomaten en bijbehorende administratie hebben

Misleiding via vergelijkingsites en BOL.com

Gaat u online prijzen vergelijken en u zou een lagere prijs tegenkomen, dan is het belangrijk dat u zich realiseert dat Koelen & Vriezen de laagste prijs heeft voor het totaalpakket. Een lagere prijs houdt in dat uw Liebherr koel/vriescombinatie niet bij de Nederlandse importeur vandaan komt. Hierdoor heeft u geen volledige garantie en dient u deze te claimen in het land van herkomst. Over het algemeen is dit Polen.

Wat houdt de Laagste Prijsgarantie in?

Wij controleren kosteloos voor u of de lager aangeboden prijs en garantievoorwaarden komen van een 'echte' Nederlandse dealer. Helaas is dit sowieso niet het geval bij de onderstaande leveranciers. Vindt u binnen twee weken na uw aankoop een lagere prijs online voor uw Liebherr koel/vriescombinatie bij een 'echte' Nederlandse dealer, dan betaalt Koelen & Vriezen het verschil terug. De veronderstelde betere prijs moeten we online kunnen verifiëren.

Dubieuze leveranciers

Volgende leveranciers zijn géén dealer bij de Nederlandse importeur:

 • Etrona.nl
 • Art & Craft
 • Yokapi (o.a. via Bol.com)
 • ACW Electronics
 • Persoons.be (o.a. via Bol.com)

De bovenstaande leveranciers komen tevens voor op vergelijkingsites:

 • Beslist.nl
 • Bestekeus.nl
 • Kieskeurig.nl

Kenmerken Liebherr koel/vriescombinatie

Standaard

Een Liebherr koel/vriescombinatie beschikt standaard over:

DuoCooling

In tegenstelling tot een koelkast met vriesvak, beschikt een Liebherr koel/vriescombinatie over twee thermostaten. Tussen de het koel- en vriesdeel vindt geen overdracht van lucht plaats. Hierdoor worden er geen geuren verspreid en uitdroging voorkomen. Indien u langer afwezig bent kunt het koeldeel van uw Liebherr koel/vriescombinatie uitschakelen.

BluePerformance

Een Liebherr koel/vriescombinatie is altijd voorzien van de laatste nieuwe technieken aangezien Liebherr de trendsetter is. Zo ook met de BluePerformance-techniek. Een standaard koel/vriescombinatie voert de warmte die wordt onttrokken weg via de achterzijde en de bovenkant. Hierdoor is het noodzakelijk om ruimte te voorzien aan de achterzijde van de koel/vriescombinatie. Liebherr heeft dit ondervangen door bij de Liebherr koel/vriescombinaties met BluePerformance techniek de warmte af te voeren via de onderzijde van de koel/vriescombinatie. Uw voordeel is dat u meer diepte heeft in uw Liebherr koel/vriescombinatie waardoor u met minder fysieke ruimte meer opslagcapaciteit krijgt.

Flexibel verstelbaar interieur

De binnenkuip van uw Liebherr koel/vriescombinatie zijn dusdanig ontworpen, dat u de Glassline draagplateaus in het koeldeel perfect kunt verstellen.

Tussenbouwbaar

Elke Liebherr koel/vriescombinatie kan strak aan de zijkanten worden tussengebouwd. Het enige waar u rekening mee dient te houden is ruimte aan de achter- en bovenzijde (300 cm2) voor de afvoer van warme lucht.

Alarm

Uw Liebherr koel/vriescombinatie is voorzien van een akoestisch temperatuuralarm. Bij een onverwachte temperatuurstijging wordt direct een waarschuwingsignaal gegeven. U bent hierdoor in staat om te reageren, waardoor er geen producten in de koel/vriescombinatie bederven.

GlassLine draagplateaus

In het koeldeel van uw Liebherr koel/vriescombinatie zijn Glassline draagplateaus geplaatst. Deze zijn sterk, krasbestendig en gemakkelijk te reinigen. Wanneer u de deur van het koeldeel 90° opent, is het mogelijk om de glasplateaus er uit te halen en te verplaatsen.

PowerCooling

De PowerCooling in uw Liebherr koel/vriescombinatie zorgt in het koeldeel voor een snelle afkoeling van verse levensmiddelen en een gelijkmatige temperatuur.

LED verlichting

Het koeldeel van uw Liebherr koel/vriescombinatie is uitgerust met LED verlichting. Het voordeel is een minimale warmteontwikkeling, daarnaast gaat LED lang mee en is het energiezuinig.

Groente- en fruitladen

Uw Liebherr koel/vriescombinatie beschikt over groente- en fruitladen welke geschikt zijn voor langdurige opslag van uw levensmiddelen. Doordat zij doorzichtig zijn, kunt u goed zien wat er in elke lade van koel/vriescombinatie ligt.

**** Vriesdeel

In een Liebherr koel/vriescombinatie heeft u een **** (vier sterren) vriesdeel. Het voordeel is dat verse levensmiddelen snel ingevroren kunnen worden tot temperaturen van -18°C en kouder.

VarioSpace

De glasplateaus in het vriesdeel van uw Liebherr koel/vriescombinatie kunnen worden uitgenomen. Hierdoor is het mogelijk om hogere levensmiddelen (bijvoorbeeld taarten) ook in te kunnen vriezen.

SuperFrost automaat

Net zoals bij de Liebherr diepvrieskisten hebben de Premium modellen in het vriesdeel van uw Liebherr koel/vriescombinatie een SuperFrost (tijdgestuurde) automaat. Deze zorgt ervoor dat de temperatuur tijdelijk verlaagd kan worden naar -32°C. Hierdoor worden producten snel en met behoud van structuur en vitaminen ingevroren.

BioFresh

Liebherr biofresh brochureDiverse Liebherr koel/vriescombinaties zijn voorzien van de BioFreshtechologie. Om het effect van de BioFresh safe in uw Liebherr koel/vriescombinatie duidelijk te maken, kunnen we dit het best vergelijken met een gewone groentelade. Het Compententiecentrum fruitteelt Bodensee en het Duitse instituut voor wetenschappelijk voedingsonderzoek hebben het effect onderzocht. De resultaten spreken in het voordeel van BioFresh. Alleen al het vitamine C gehalte ligt 92% hoger. Bij sommige levensmiddelen wordt zelfs een toename het van het vitamine C-gehalte waargenomen. Het behoud van gewicht tijdens het bewaren wordt gemiddeld 68,3% en ook het snijafval neemt aanmerkelijk af.

Langer vers met BioFresh

Voor een algeheel welzijn adviseren voedingsdeskundigen een eenvoudig recept, namelijk: Gezond Eten. De natuur voorziet in een compleet spectrum van vitale stoffen: vitamines, mineralen en koolhydraten zorgen voor energie, conditie en bovendien een goed humeur. Bij de juiste temperatuur en luchtvochtigheidsgraad houden levensmiddelen de gezonde vitaminen en lekkere smaak zo lang mogelijk vast. De BioFresh technologie van Liebherr zorgt voor een extreem lange houdbaarbeid en levert een bijdrage aan de levenskwaliteit.

BioFreshPlus

In de Liebherr CBNPes 3967 en Liebherr CBNPes 5167 zit een BioFreshPlus lade, of safe genoemd. Hierdoor heeft u een instelmogelijkheid voor het langer vers houden van uw levensmiddelen. In de BioFreshPlus lade kunt u het ideale bewaarklimaat creëren voor verschillende levensmiddelen: -2°C met een lage luchtvochtigheidsgraad voor verse vis, 0°C met lage luchtvochtigheidsgraad voor vlees en zuivelproducten, een hoge luchtvochtigheidsgraad voor groente en fruit. +6°C met hoge luchtigheidsgraad voor zuidvruchten. De BioFreshPlus lade twee extra temperatuurinstellingen ten opzichte van de standaard BioFresh laden. De bewaartijd voor vis en zeevruchten wordt bij een temperatuur van -2°C in vergelijking met een bewaartemperatuur van 0°C nog langer.

Techniek

Mogelijk wilt u weten hoe uw Liebherr koel/vriescombinatie in staat is om de extra bewaartijd te realiseren. BioFresh bestaat sinds 1992 waarbij de DrySafe is gemaakt voor het bewaren van vlees, vis en zuivelproducten. Groenten en fruit worden het beste bewaard in de vochtige HydroSafe. In het koeldeel is de achterwand iets naar voren geplaatst. Hierdoor ontstaat er ruimte tussen de achterwand en de verdamperplaat. In de achterwand van het koeldeel is een ventilator geïnstalleerd die lucht uit het koeldeel aanzuigt. De lucht uit het koeldeel wordt tussen de achterwand en de verdamperplaat naar beneden gevoerd waar het extra koeling en vocht vanaf de verdamperplaat meeneemt. Deze extra koude en vochtige lucht wordt langs de BioFresh lades gevoerd. Afhankelijk de lade en de gekozen instelling (de luchtvochtigheidsgraad kan uw eigen wens worden ingesteld) wordt de het vocht wel of niet vastgehouden. Zeer geavanceerde state of the art elektronica houdt de temperatuur continu net boven de 0°C zodat uw levensmiddelen niet bevriezen.

NoFrost versus SmartFrost

Een Liebherr koel vriescombinatie uitgevoerd met NoFrost hoeft u nooit meer te ontdooien. Heeft uw koel vriescombinatie SmartFrost, dan houdt dat in wanneer er rijpvorming optreedt op de ingevroren producten, dat u het vriesdeel moet ontdooien.Resultaten 1 - 11 van 11

Koel/vriescombinatie

Liebherr CBNes 6256 PremiumPlus koel/vriescombinatie

2 deuren, A++, BioFresh, PremiumPlus, 75 cm breed, ...

Adviesverkoopprijs Liebherr: € 4499,00

Liebherr CBNPgw 4855 Premium koel/vriescombinatie

2 deuren, A+++-20%, Premium, 60 cm breed

Adviesverkoopprijs Liebherr: € 2299,00

Liebherr CBNPgb 4855 Premium koel/vriescombinatie

2 deuren, A+++-20%, Premium, 60 cm breed

Adviesverkoopprijs Liebherr: € 2299,00

Liebherr CBNPbs 4858 Premium koel/vriescombinatie

2 deuren, A+++-20%, Premium, 60 cm breed

Adviesverkoopprijs Liebherr: € 2249,00

Liebherr CBNPes 4858 Premium koel/vriescombinatie

2 deuren, A+++-20%, Premium, 60 cm breed

Adviesverkoopprijs Liebherr: € 2099,00

Liebherr CNPes 4758 Premium koel/vriescombinatie

2 deuren, A+++-20%, Premium, 60 cm breed

Adviesverkoopprijs Liebherr: € 1999,00

Liebherr CNPes 4358 Premium koel/vriescombinatie

2 deuren, A+++-20%, Premium, 60 cm breed

Adviesverkoopprijs Liebherr: € 1899,00

Liebherr CBNP 4858 Premium koel/vriescombinatie

2 deuren, A+++-20%, Premium, 60 cm breed

Adviesverkoopprijs Liebherr: € 1799,00

Liebherr CNP 4758 Premium koel/vriescombinatie

2 deuren, A+++-20%, Premium, 60 cm breed

Adviesverkoopprijs Liebherr: € 1799,00

Liebherr CNP 4858 Premium koel/vriescombinatie

2 deuren, A+++-20%, Premium, 60 cm breed

Adviesverkoopprijs Liebherr: € 1699,00

Liebherr CBNbs 4815 Comfort koel/vriescombinatie

2 deuren, A+++, Premium, 60 cm breed

Adviesverkoopprijs Liebherr: € 1599,00

Contact:

  085 - 027 00 13 (NL)

  078 - 48 51 57 (BE)

Uw voordelen:

 Laagste Prijsgarantie

 Gratis Levering

 Afvoer Oude Toestel

Showroom:

Maandag t/m Zaterdag
van 08.30 tot 18.00 uur
Steenslag 5, 5551 MC Bladel


betaalmogelijkheden